José Maria Gay de Liébana reflexiona sobre el sector de la impressió a Lleida

A l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida, plena de gom a gom, es va celebrar el passat 12 de setembre la conferència impartida brillantment per José Maria Gay de Liébana titulada “Anàlisi del moment econòmic global i estudi del sector de la impressió”, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i KODAK i organitzada pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya.  

L’economista va explicar que amb la situació geogràfica de Lleida i amb la seva connexió a la resta de la península amb l’AVE, “la ciutat ha de potenciar-se encara més” i vendre’s per seu de congressos a la Llotja. Referent a la situació politica actual a Espanya, va comentar que encara és positiva, però que en un futur “el fet de no tenir govern durant tant de temps acabarà passant factura”.

gremiimpressió“Tot i així, encara que tornem a anar a eleccions” va dir que “si mirem fora d’Espanya, tots els estats tenen els seus problemes”, per exemple amb “el Brexit”, o la destitució de la ja expresidenta del Brasil Dilma Rousseff o les eleccions a França el 2017, “la situació pilítica i econòmica és delicada a tot arreu”.

D’altra banda, Gay de Liébana va advertir que s’ha de tenir en compte les conseqüències que hi hauria si Catalunya sortís de la Unió Europea en cas que es proclamés la independència. A més, va explicar que s’hauria de considerar la diferència entre “l’Espanya que ens estima i determinats polítics espanyols amb qui no es pot parlar”, i per això va dir que el que s’ha de fer és pensar en “el bé de tots”.

L’acte que va ser presidit per la Sra. Montserrat Macià, directora de l’IEI i els Srs. Joan Nogués, vicepresident econòmic del Gremi, Ricard Sànchez, secretari general del Gremi i Lluís Pagès, en representació del Gremi a Lleida, constituí tot un èxit d’assitència que participà també d’un debat obert amb el conferenciant.

También te puede interesar

Agenda

abril 2021

DL
DM
DX
DJ
DV
DS
DG
29
30
31
1
2
3
4
Esdeveniments per abril

1st

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

2nd

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

3rd

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

4th

Sense esdeveniments
5
6
7
8
9
10
11
Esdeveniments per abril

5th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

6th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

7th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

8th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

9th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

10th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

11th

Sense esdeveniments
12
13
14
15
16
17
18
Esdeveniments per abril

12th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

13th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

14th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

15th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

16th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

17th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

18th

Sense esdeveniments
19
20
21
22
23
24
25
Esdeveniments per abril

19th

Esdeveniments per abril

20th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

21st

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

22nd

Esdeveniments per abril

23rd

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

24th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

25th

Sense esdeveniments
26
27
28
29
30
1
2
Esdeveniments per abril

26th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

27th

Esdeveniments per abril

28th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

29th

Sense esdeveniments
Esdeveniments per abril

30th

Sense esdeveniments