L'actualitat del sector empresarial

Benvinguda de la Presidenta de Fepime

María Helena de Felipe Presidenta de Fepime

Fa uns anys des de FEPIME vàrem acceptar el repte de digitalitzar una capçalera històrica com Foment de la Producció, una revista que al llarg dels anys havia informat puntualment dels èxits i també dels infortunis de les empreses catalanes.

Digitalitzar Foment del Producció era una aposta doble, per un costat fer palès que per FEPIME, en la digitalització creiem que hi havia el futur de les empreses catalanes i les seves organitzacions representatives. Per un altre costat volíem que les associacions que formen part de FEPIME tinguessin una finestra oberta en la que fer arribar les seves activitats més enllà del seu entorn més proper ja fos territorial o sectorial.

Els darrers anys la nostra revista, Foment de la Producció, s’ha actualitzat dia a dia i s’ha omplert de bones noticies, perquè tot el que fan les associacions de FEPIME són bones noticies per les empreses i per la gent.

Per FEPIME és un orgull contribuir a mantenir una revista  que ara creix i s’obre a incorporar informació de les empreses que són sòcies de Foment i de totes les organitzacions.

Foment de la Producció serà ara La Revista de Foment i Fepime.

María Helena de Felipe Lehtonen

Presidenta de Fepime